~rt

Kol. Pizza

Tak czytam niedawny mocno rozwiniety watek i choc sam mam wyrobiona opinie nt. MXP bo bylem w jej lokalach, widzialem oblozenie goscmi, probowalem ich niedobrej pizzy, to musze przyznac, ze bardzo nieladnie sie zachowujesz...
Nie jestes w ogole obiektywny, a jesli tak jak piszesz, obracasz tymi akcjami, czyli kupujesz i pozniej sprzedajesz, zeby znow nizej podkupic, to jest to niespojne z tym co piszesz o swietlanych perspektywach tej spolki i tym, ze kurs powinien dawno byc powyzej 1 zl.

Pol biedy, gdybys rzeczywiscie sam w to wierzyl i konsekwentnie trzymal te akcje od kilku lat, az przekrocza 1 zl. 

Ale nie - Ty w to nie wierzysz, bo je sam sprzedajesz, wiec Twoje 'analizy' czy informacje o tym jak ta spolka jest niedoceniana, nosza niestety znamiona manipulacji kursem w celu osiagniecia wlasnych korzysci, czyli sprzedazy drozej niz kupiles... 

Ja nie jestem konfidentem, ale radzilbym uwazac, bo ktos z czytajacych moze sie zirytowac, bankier na pewno chetnie udostepni IP, a KNF nie bedzie miec problemu, zeby dojsc do Ciebie i sprawdzic jak Twoje transakcje na MXP koresponduja z wpisami na forum, zachecajacymi do kupna tej slabej spolki...

To samo zreszta tyczy sie Kol. Grubego... 

Jesli chcecie pisac o tej spolce to sprzedajcie akcje, spojrzcie na nia obiektywnie z boku, przejdzcie sie do jednego czy drugiego lokalu, sprobujcie jej produktow i wtedy nie bedzie zadnych watpliwosci, ze jestescie obiektywni, tak jak np. ja, ktory nie mam zadnych jej akcji i nigdy bym ich nie kupil, bo sprawdzilem jak spolka wyglada 'od srodka', a nie tylko od strony cyferek w raportach finansowych.... Ktore tez zreszta wcale rewelacyjne nie sa....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.