Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sorry gościu, ale ja nie kupuję tego hehehe ;)))
Jak uważasz, że spółka jest warta kilka razy więcej to nawet jak weźmiesz po złotówce to i tak zarobisz swoje i to od większej kwoty, więc po co czekać? Od razu kupisz znaczny pakiecik i voila! Może nawet na tę ich paskudną pizzę na WZA się załapiesz. :)))
Ale ja myślę, że jest tak jak tutaj piszą, że tylko naganiasz leszczy na te akcje hehe, bo sam chcesz z tego wyjść na zero. No, ale to raczej się nie uda hehehehe ;)))) Na szczęście każdy rozsądny widzi kurs, obroty i wyniki więc trzyma się z daleka od tego g...na hehehe
A jak ty widzisz coś innego to czas założyć okulary hehehehe ;))))