Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wróciłem do spółki po dłuższej przerwie i jestem zszokowany skalą gnoju, jaki przelewa się na forum Compremum. Co ci ludzie (?) tutaj robią? Jak mi spółka nie pasuje to po prostu ją omijam a nie piszę o niej w 100 wątkach.
Ja widzę oczywiście zagrożenia ale także duże szanse w budowlance. I widzę jeszcze jeden pozytyw - akcjonariat. Mamy na pokładzie kilku dużych inwestorów instytucjonalnych a osoby zarządzające spółką mają potężne pakiety akcji a więc bezpośredni interes finansowy w przeciwieństwie do wynajętych managerów, dla których najważniejsze jest skasowanie co miesiąc wypłaty i nie przekroczenie przepisów KSH.
Wszystkim życzę powodzenia i miłego dnia :)