Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kodix, Ty naprawdę myślisz, że ktoś się nabierze na to Twoje pisanie pod moim nickiem. Później jeszcze odpowiadasz sam sobie, komedia hehe. Ja nie mam tyle czasu co Ty, bo w przeciwieństwie do Ciebie mam w życiu cele i obowiązki. Możesz sobie pisać i podpisywać się moim nickiem i tak każdy uczestnik forum wie, ze mój nick jest zarejestrowany :) Poza tym od lat piszę z tego samego IP. Czego Ty nie rozumiesz dzieciaku hehe? Pisz sobie, mnie to nie rusza, nawet jest mi bardzo miło, że doczekałem się takiego wiernego fana. Widać bardzo moje wpisy są dla Ciebie niewygodne, skoro próbujesz mnie podrabiać i dyskredytować. Na szczęście robisz to jak zwykle w nieporadny sposób i znowu się tylko kompromitujesz hehe :) Pozdrawiam