~Marek

Irek dlaczego już skończyłeś sorzedawać po 1,77 nie krępuj się dawaj dalej !! Hmm to samo IP 5.173..... raz Irek raz Mirek a innym razem Koleś lub Zahar jak to dobrze mieć dynamiczne IP na smartfona haha Jeden się zblaźni jak np tu Zahar to inny pisze głupoty: Re: GSM-R nowy harmonogram ~Zahar 2024-02-20 17:02 IP 5.173.162.* Dlaczego kłamiesz Zakar? Nie chodzi o nowy harmonogram wdrożenia GSMR, a o wdrożenie ERTMS. W artykule jest tylko informacja, że projekt GSMR jest opóźniony Re: GSM-R nowy harmonogram ~Zakar odpowiada ~Zakar 2024-02-20 19:09 IP 82.145.220.* Nie lubię pomagać niemyślacym leniom którym się nie chce poszukać informacji... ale skoro oskarzono mnie o kłamstwa choć ja nic nie napisałem tylko wkleiłem kawałek wiadomości i link to proszę wersja dla leniwych: System ERTMS składa się z trzech elementów: ETCS – system sterowania ruchem GSM-R – system łączności ETML – warstwa zarządzania ruchem – system zarzucony z uwagi na bardzo różne oczekiwania poszczególnych zarządów kolei. Ostatecznie zdecydowano, że ERTMS będzie zawierał możliwość przechowywania informacji i interfejs do ich udostępniania. Sam sposób wykorzystania pozostawiono zaś w gestii poszczególnych zarządów.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.