Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a):> A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .Inaczej mówiąc.W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji.Poziom troli to dno totalne.
> >
> > Będziesz dalej zakłamanie brnąć w te manipulacje.
> > Daruj sobie promowanie twojej indolencji.
Autor wątku celowo robi z siebie p...a.? NAwet obronić się potrafi ,podbijać ten wątek niech widza jakie p.e. są na giełdzie hahah