Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
człowieku prezes nie ma na księgowego i wypłaty dla pracowników a ty o przejściu mówisz. przekładanie raportów temu nie pomoże. prędzej przeniosą się z kupionego budynku do szopy gdzie ukraińcy będą coś składać z części z Chin. do tego prezes zapomniał spłacić na czas zadłużenia w koncie a jak się nie mylę to w tym samym banku ma hipotekę. budynku też za 4 6 mln nikt nie kupi bo nikt z lokalsów tam nie ma takich pieniędzy. budynek chyba kupił za 2.3 mln (jak coś podałem nieprawidłowo to mnie poprawcie) i jak go sprzeda za 1.7 do 2 mln to będzie sukces. pętla zadłużeniowa się zaciska na gardle a prezes się bawi w przekładanie raportów. w momencie otwarcia notowań jak nie będzie 30% przeceny to będzie cud. obstawiam spekulacyjnie że będzie szansa sprzedać większy pakiet ale nie za więcej niż okolice 50 gr. Przezornie to tu trzeba liczyć się też z ewentualną upadłością, ale ja liczę że pozostali akcjonariusze za przejęcie udziałów Pyrzyka go spłacą, spłacą kredyt a jego puszczą w skarpetach na kasę do biedry.