Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dobra zmobilizowałem się i wysłałem pytanie drogą mailową.
Witam,
Jako akcjonariusz/sze mam kilka pytań (zebranych na bankierze i nie tylko, część pisownia oryginalna):
Chciałbym zapytać czy jest możliwe zorganizowanie czatu z akcjonariuszami?
- Chciałbym się dowiedzieć na jakim etapie są gry z GK ?
- Co z high moon?, rozumiem, że na steam nie wyjdzie ze względu na wykorzystanie AI do tworzenia grafik. Na jakim etapie jest ten projekt?
- Odyssey tactics - czy wiadomo coś więcej o źródle finansowania? czy prace zostały wstrzymane?
- Jak wygląda kwestia innych projektów ?
- Co się ogólnie dzieje w GK, jaką spółki mają strategię?
- wycena spółki ciągle jest poniżej nominału - jakie działania planuje zarząd aby poprawić tą sytuację? straty wielu akcjonariuszy, którzy kupowali akcje z PP po 12 gr w stosunku do aktualnej wyceny (poniżej 8 gr) to co najmniej 30% - co zarząd ma zamiar z tym zrobić?
- co z akcjami ? czy wszystkie zostały już wprowadzone do obrotu, jeżeli nie to jakie są przyczyny?
- Co z NGD kiedy można się spodziewać wprowadzenia spółki na giełdę?
- Czy jest sens wchodzić na giełdę z NGD przy tak rozwodnionym sektorze? Ostatnie "debiuty" spółek z sektora były lekko mówiąc nieudane?
- Miała być super umowa jakaś, co z nią? Czy może to była ściema?
- Na jakim etapie są nowo tworzone gry? Przede wszystkim ciekawi mnie gra Oddysey Tactics.
- Czy jest szansa organizować akcje promocyjne także w okresie wakacji, na wiosne? Jakie to są koszty? Czy pozwoliłoby to utrzymać i sukcesywnie rozbudowywać grono klientów, czy za dużo zachodu?
- Dlaczego prezes nie zbierze akcji z rynku co wpłynęło by na poprawę zepsutego wizerunku, brak kasy?
- Dlaczego co czat pisze różne dyrdymały a potem kurs leci ?
- Dlaczego jak była emisja z pp to był taki aktywny i opowiadał cudowne rzeczy a kurs potem nurkował?
- Dlaczego lockup nie zrobi ,nie zależy mu na zainteresowaniu akcjami ?
- Wizerunek spółki w oczach akcjonariuszy jest bardzo fatalny dlaczego nic z tym nie robi żeby zaufanie wróciło ,wręcz odwrotnie sypie akcjami gdy ludzie byli już zdołowani? Kto prezesowi uwierzy?
- Ja tylko chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć tak jak i inni, bo to, że jest portfolio i coś tam w tym roku do niego wejdzie jeszcze to wiadomo, kwestia co z innymi obszarami, na które np. kasa była zbierana podczas ostatniej emisji z PP. Pytań dużo, odpowiedzi mało.
- Ile gier spółka zamierza wydać w 2024? Ile gier jest w produkcji? I proszę mi tu nie odpowiadać, jak na ostatnim czacie, że takich informacji nie moze podac. Przecież spółka ma jakieś kontrakty, terminy, zobowiązania. Chyba z grubsza wie co bedzie się dziac w najbliższe przyszłości, ma jakies plany?
- Czy zarząd w obliczu tak niskiej wyceny spółki zgodzi się na lockup akcji chociaż na pół roku?
Jak coś pominąłem to sorry ale nie czytam już tak namiętnie bankierowego forum.