pawelpablo

Dobra zmobilizowałem się i wysłałem pytanie drogą mailową.

Witam, 
Jako akcjonariusz/sze mam kilka pytań (zebranych na bankierze i nie tylko, część pisownia oryginalna):

Chciałbym zapytać czy jest możliwe zorganizowanie czatu z akcjonariuszami?
- Chciałbym się dowiedzieć na jakim etapie są gry z GK ?
- Co z high moon?, rozumiem, że na steam nie wyjdzie ze względu na wykorzystanie AI do tworzenia grafik. Na jakim etapie jest ten projekt?
- Odyssey tactics - czy wiadomo coś więcej o źródle finansowania? czy prace zostały wstrzymane?
- Jak wygląda kwestia innych projektów ?
- Co się ogólnie dzieje w GK, jaką spółki mają strategię?
- wycena spółki ciągle jest poniżej nominału - jakie działania planuje zarząd aby poprawić tą sytuację? straty wielu akcjonariuszy, którzy kupowali akcje z PP po 12 gr w stosunku do aktualnej wyceny (poniżej 8 gr) to co najmniej 30% - co zarząd ma zamiar z tym zrobić?
- co z akcjami ? czy wszystkie zostały już wprowadzone do obrotu, jeżeli nie to jakie są przyczyny?
- Co z NGD kiedy można się spodziewać wprowadzenia spółki na giełdę?
- Czy jest sens wchodzić na giełdę z NGD przy tak rozwodnionym sektorze? Ostatnie "debiuty" spółek z sektora były lekko mówiąc nieudane?
- Miała być super umowa jakaś, co z nią? Czy może to była ściema?
- Na jakim etapie są nowo tworzone gry? Przede wszystkim ciekawi mnie gra Oddysey Tactics.
- Czy jest szansa organizować akcje promocyjne także w okresie wakacji, na wiosne? Jakie to są koszty? Czy pozwoliłoby to utrzymać i sukcesywnie rozbudowywać grono klientów, czy za dużo zachodu?
- Dlaczego prezes nie zbierze akcji z rynku co wpłynęło by na poprawę zepsutego wizerunku, brak kasy?
- Dlaczego co czat pisze różne dyrdymały a potem kurs leci ?
- Dlaczego jak była emisja z pp to był taki aktywny i opowiadał cudowne rzeczy a kurs potem nurkował?
- Dlaczego lockup nie zrobi ,nie zależy mu na zainteresowaniu akcjami ?
- Wizerunek spółki w oczach akcjonariuszy jest bardzo fatalny dlaczego nic z tym nie robi żeby zaufanie wróciło ,wręcz odwrotnie sypie akcjami gdy ludzie byli już zdołowani? Kto prezesowi uwierzy?
- Ja tylko chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć tak jak i inni, bo to, że jest portfolio i coś tam w tym roku do niego wejdzie jeszcze to wiadomo, kwestia co z innymi obszarami, na które np. kasa była zbierana podczas ostatniej emisji z PP. Pytań dużo, odpowiedzi mało.
- Ile gier spółka zamierza wydać w 2024? Ile gier jest w produkcji? I proszę mi tu nie odpowiadać, jak na ostatnim czacie, że takich informacji nie moze podac. Przecież spółka ma jakieś kontrakty, terminy, zobowiązania. Chyba z grubsza wie co bedzie się dziac w najbliższe przyszłości, ma jakies plany?
- Czy zarząd w obliczu tak niskiej wyceny spółki zgodzi się na lockup akcji chociaż na pół roku?

Jak coś pominąłem to sorry ale nie czytam już tak namiętnie bankierowego forum.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.