Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzę, że miny kiepskie. Trzeba siè uzbroić w cierpliwość. Mnóstwo zapowiedzi współpracy z innymi firmami i jeszcze praca nad debiutancką oryginalną grą. Dzięki temu, że to jest mała firma, a nie gigant i jest na newconnect każda pozytywna informacja że spółki może mieć kosmiczne znaczenie. Zobaczymy co czas przyniesie in plus czy in minus. Póki co U.S póka do mojego portfela i mi go drenuje. Macie jakieś pomysły na ominięcie opłaty lub jej drastyczne zmniejszenie? Oddanie kwoty wielocyfrowej nie jest mi na rękę.