Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam OZE znów zaczynasz się udzielać czyli trzymasz synerga i jrh. Ja ogólnie jrh na fajnym zysku się pozbyłem przy 19zika kupno przy 2zika. Synerga jest oczkiem w głowie więc January może sobie nieźle to rozegrać i kilku jego znajomych mogą się ładować jak mówisz pod progowo. 16mln akcji to około 10 Milion zika przy tej cenie. Niezły zjazd mieliśmy bez obrotów większość czasu przypomina mi to historię później milionowe obroty kilka dni a cena była po 40gr obecnie 4zlote po splicie. Kwestia jest kiedy będzie legendarne info o terapii maj to taka jedna z ostatnich dat które nas powinny interesować. Zyski będą pewnie przedstawione na koniec roku lub na początek nowego bo terapia to nie lek i szybciej idzie komercjalizacja praktycznie od ręki bo leki to kwestia kilku lat. Chyba że to szczepionki na covida (rok XD )