~raport

porównujesz spółkę która ma już działalność ze spółką, która 15 grudnia dopiero zakończyła budowę i ma mieć działalność w swoim CB+R? Naprawdę src? Naprawdę nie widzisz różnicy i spodziewałeś się czegoś po tym raporcie?

src obrażasz akcjoinm a tak się składa, że to on zarabiał i był kurs INM wyżej niż SBE? Był i to wielokrotnie nawet w styczniu tego roku. Ty albo udajesz, że tego nie widzisz albo chyba masz kompleksy. Włącz dobie historyczne notowania, dzienne obroty, roczną stopę zwrotu. Na wszystkim tym INM Zbił na głowę SBE a w zasadzie to nie było do czego porównywać.
W rok ponad + 100% a ile SBE?

I na twoim miejscu za INM trzymałbym kciuki bo ma 19 mln akcji SBE w gotowości. Zacznij logicznie myśleć i odsuń od siebie tą złość z powodu strat na SBE, ja życzę SZBE wzrostów i 1000% bo to INTERES INVENTIONA czyli mnie jako akcjonariusza.
Niestety musisz się wyzbyć tej negatywnej cechy bo ona przysłania ci zdrowe myślenie.

A jutro i kolejnych dniach zobaczymy co będzie, ty znów znikniesz bo ostatnio widzę twój nick na różnych spółkach ale większość z twoich wpisów wylewa się jakaś złość. A ja zgadzam się z akcjoinm, że warto mieć akcje INM i osobiście uważam, że takie spółki mają większy potencjał wzrostu bo są one na początku drogi do rozwoju, mogą zaskoczyć jakąś umową itp. Poczytaj trochę o rynku medycznym i medycynie VR to może zrozumiesz.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.