~Daria

Inwestowałam na tej domenie apexmanagements.com firma nazywa się ,Apex Managements , oczywiście facet który mówił że jest brokerem kierował mnie, bo sama  nie specjalnie się znam na tym. Dałam się zrobić. Szkoda, że nie dopiero po większych wpłatach się zorientowałam. Teraz już wiem jak działają, bo świetna mecenas mi wszystko wyjaśniła, miałam do czynienia z organizacją przestępczą. Robią gorsze rzeczy niż kradzież pieniędzy np. kradną tożsamość. Dzięki pomocy i instrukcją kancelarii nie odniosłam większych szkód niż finansowe. Teraz toczy się postępowanie karne przeciwko primuscapitalltd.com . Jeśli ktokolwiek ma jeszcze problem z nimi tutaj otrzymacie pomoc 503xx122xx208

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.