Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzieliście przyjaźń koleżanek z Domu Ekipy, była MiniMajka walczyła z Murcix jakie są Wasze opinie na ten temat? Wiem, że to nic nie wnosi do kursu notowań :) , ale jeżeli dobrze słuchałem obie wyszły do walki przy muzyce E… więc mam takie rozdwojenie opinii na ten temat - tu walka po twarzy, poprzedzona podobno takimi emocjami, a la spiore Cie ma kwaśne jabłko, a tu muzyka Ekipy i jakby chęć wpisania tej walki w atmosferę tego co ich łączyło