~podradomskijamnik

Buahahaha przybłędo ja mam dwa obywatelstwa. Pod butem to na razie ty jesteś dziadzie bo jesteś na garnuszku państwa czyli dostajesz jałmużnę ode mnie, plus zapominasz że mieszkasz na krzywy ryj na poniemieckich ziemiach, więc będzie z tobą ciekawie. Zresztą ty nawet Polakiem nie jesteś, tylko takim bezpaństwowym nie wiadomo czym. Przecież ty śmieciu nie potrafisz pisać prawidłowo w języku polskim, więc nie jest to twój ojczysty język przybłędo zza Urala. Ja zarabiam w przeciwieństwie do ciebie a nie trwonię pieniądze. Dlatego nie liczę na żadne wynalazki typu lotto jakimi jest większość spółek na NC gdzie takim frajerom jak ty się wmawia że jak zainwestują 50k to zrobią z tego 30 milionów i nie będą musieć pracować do końca życia. Hołota bez szkoły to łyka a tacy poznańscy za te 50k jadą sobie na narty i się śmieją z frajerów. Frajerze jeśli chodzi o giełdę (bo stanowi ona zaledwie 40% moich inwestycji) ja kupuję tylko spółki dywidendowe z dużą płynnością owszem nie zarabiam na nich setek % ale zarabiam grubo powyżej inflacji a to jest mój cel i założenie. Kupuję też nieruchomości. Ja mam co przekazać dzieciom, ty natomiast kontynuujesz swoją rodzinną tradycję nic nie dostałeś i nic swoim dzieciom nie dasz. Ale przede wszystkim inwestuję w ich wykształcenie tak samo jak robili moi rodzice i ich rodzice, czego u ciebie również nie było.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.