~Brzęczyszczykiewicz

Wszelkiego rodzaju używki które zaburzają postrzeganie rzeczywistości lub wszelakiego rodzaju lubowanie się w przyjemnościach są słabością która przyczynia się do zaburzenia orientacji co skutkuje nie dotarciem do wyznaczonego celu podróży. Świadomość energi zaczyna się od dojrzałości każdego człowieka od rozmyślań na temat sensu egzystencji jak i poznania wiedzy nawet tej podstawowej. Człowiek zdaje sobie sprawę że zaglądamy wszędzie że nasza ciekawość i trwała realizacja skutkuje odkryciami a to pierwiastka a to prądu a to innych rzeczy. Więc jeśli umysł ludzki sobie zorganizował tutaj życie na tej że planecie i generalnie z obserwacji i badań potrafi opisać to co nas otacza lecz odchodzi od wspomnianej potęgi wszechświata czyli całego systemu wszechświata jak i naszej planety która może być wielkości ziarna piasku w przestrzeni kosmicznej a my możemy być małymi bakteriami których umysł nie został jeszcze zbadany ale wie że jest tak wyjątkowy ponieważ może odczuwać w tym całym obłoku kosmicznych pyłów miłość,strach ból,przyjemność itd. a jego umysł nie został zbadany do końca tudzież ta iskra życia w nim będąca nie jest raczej jednorazowym nośnikiem danych więc uważam że kiedyś zaznam również obfitości ale czy ona jest taka ważna skoro możemy odczuwać i zostaliśmy obdarowywani takim darem jak odczuwanie ? Może poprawić nasz komfort życia z nieustannym rozwojem stała ona się ważna..... Ale tutaj właśnie dochodzę do wniosku że dar który otrzymaliśmy jest ważniejszy niż obfitość i jest za darmo. Więc niech ta obfitość nie będzie moja słabością i zatraceniem a jedynie niewielkim darem w porównaniu do tego jaki dar już otrzymałem i poprawi komfort mojego życia. Biorąc to pod uwagę i biorąc fakt że ludzie się wyrzynają przez liczne wojny napije się wody i idę spać bo jestem wyje.... Ciężka cało-tygodniiwa robota.....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.