piotreksep13

czy może ktos z tego forum łapotologiczne wyłożyć maciejowi to co napisalem??

hehe Macieju pamiętsz co do mnie pisałeś?? . jeżeli ktoś napisze do ciebie pajacu i ty wtedy uwarzasz to za obelge to jak mam nazwać twoje epitety , ktore kierowaleś do mnie ??(jeżeli ktoś pamięta tamte posty to wie o czym mowie)??

świece japońskie to zawodna metoda??. Macieju umiesz czytać?? . Przeczytaj to co do ciebie napisałem bo prościej się chyba moich postow nie da skrócić .

Odpowiedz na pytanie , ktore ci zadałem (nie w tym wątku ale tu je przypominam bo maciej pewnie zapomniał)

piotreksep13

ps ja na twoje teksty odpowiadam więc jeżeli masz godność to odpisz do mnie czekam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.