Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiadomo że tak jest ;)
Co do samej wishlist, wg mnie celem jest NS a nie pc. Port fajnie że wychodzi bo zawsze przychód. Ale dobre przyjęcie na NS to częściowy sukces na PC - tak było przy THOTD a później przy FM. Widać analogię, że jeśli dobrze sprzedawało się na NS to i potem nawet ładnie poszło na PC. Nie wiem jak inne platformy. Dla mnie tak czy inaczej istotne jest wypuszczenie tytułu aby zwolnić zasoby oraz przede wszystkim uwolnić pozycję wyceny prac w toku. Mamy tam kilka baniek już więc czas najwyższy wydawać tytuły aby je monetyzować :)
Zresztą, mamy wymowną ciszę od wielu miesięcy. Tu musi się coś zadziać, niezależnie czy na ND czy później, ale w przypadku FOR cisza to jest rzadkość. Więc jakichś premier ja akurat oczekuję a to premier potrzebujemy żeby móc zwalniać zasoby i zarabiać.
Pozdrawiam