Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie będzie kłamał o notowaniach czy spółce, skupującej akcje ....
https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=14338781&strona=1
Dnia 2024-02-06 o godz. 11:44 ~Antydzban napisał(a):
> Widzę, że pomijasz niewygodne fakty i dwa zlecenia kupna po 5,6 i 5,5 po 1000 sztuk. Rozumiem, że manipulacja to twoja specjalność. Wykazałeś się na poziomie 2-2,4 pisząc karalne kłamstwa o działalności spółki, więc teraz pozostaje ci tylko nieudolne ujadanie.
O sprzedaży po 5.6 zł napisałem w swoim poście. Napij się meliski i daj sobie spokój ponieważ z faktami nie wygrasz. a że dostajesz łomot na XTB i tutaj to się nie załamuj. Prawda cię wyzwoli. A XTB nie musiałeś w panice sprzedawać jak kupowałeś wyżej.
Mój post jest z godziny 9.35 i nie wiedziałem wtedy, że o godzinie 11.05.04 (czyli 1.5 h później) ktoś sprzeda 1000 akcji po 5,5 zł. Ty jako przebiegły wielonikowiec napisałeś swój post o godzinie 11.44 czyli odniosłeś się po 2 h do mojego postu z godziny 9.35. I znowu twoja manipulacja wyszła jak szydło z worka.
A teraz melduj.
A może ty kupowałeś za ponad 10 zł za akcję i próbujesz po latach zejść z haka ubierając innych przed Świętami i nowym rokiem?
Słabo kupujesz a cena jest nadal za wysoka dla ciebie? Spokorniałeś czyli zrozumiałeś a teraz wracaj dopiwnicypodbaranami.