~pc

Nie no zle napisałem bo pisałem o opini gościa a powinienem o własnym odczuciu.
Wychowałem się na gotyku i wiedzminie 10 lat w WOW kto wie to wie co to jest aktualnie czekam na remaster gotic 1 w nowej grafie którą tworzą ale klimat gotica zostanie bez zmian w tej grze fabuła rozwija się dziwnie wciągająco a przechodzenie z gry w scenki animowane i powrót do gry jest na najwyższym poziomie czasem nie potrafiłem się połapać czy fabuła czy gra a grafika nasłuchaliśmy się jakiś opini ja patrzę na tą pełną wersję tylko dalej poza demem żeby osąd był właściwy i zastanawiam się co tu krytykować grafa jest idealna do klimatu gry twórcy musieli klimat oddać i najnowsze osiągnięcia graficzne mogły by w tej grze paradoksalnie przeszkadzać ta gra będzie jak walec ruszy powoli bo mało marketingu ale przez opinie graczy będzie zdobywała zasięgi . Jak pomyślę ile pracy zostało włożone w tą grę dialogi architektura fabuła kopara mi apada zespół wykonał kawał roboty a to ocenią gracze a nie inwestorzy mam srednią 12 pln załadowany po kórek i zazdroszczę tym co kupią jeszcze w okolicy 9

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.