~Zygmunt_Solorz-Żak

Autor: ~Absurd [195.117.218.*] 2024-01-26 21:39

> Do ZS większościowego akcjonariusza Elektrim
> ( Po obejrzeniu relacji z NWZA doszedłem do wniosku , iż powinienem zarekomendować panu swoją osobę na stanowisko prezesa . Ponieważ prezes T.G.G. udowodnił , aby zostać prezesem wystarczy mało wiedzieć . Oświadczam panu, iż ja na pewno wiem mniej aniżeli pan T.G.G.,a mógłbym rzec , że prawie wcale . To wskazuje, iż mam wyższe kwalifikacje aby zostać PREZESEM .Mogę się zgodzić nawet za te same pieniądze , a pan zyskuje bardziej wykwalifikowanego mniej wiedzącego prezesa i jest pan do przodu.) P.s. Złożyłem propozycje , a pan milczy,- z grzeczności wypadałoby odpowiedzieć na tak poważną ofertę. To jak SZTAMA .

Pan T.G.G. jest prezesem spółki Elektrim, tak więc odpowiada za spółkę Elektrim. Pan T.G.G. jest de facto tylko wynajętym ajentem do zarządzania spółką przez i w interesie jej właściciela (akcjonariuszy). Pan T.G.G. nie będzie udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące wymysłów jakiegoś akcjonariusza, który żąda zwołania NWZA bo chce sobie tam coś przegłosować. Ponieważ to są sprawy pomiędzy właścicielami (akcjonariuszami) spółki, które wynajętego ajenta w ogóle nie muszą interesować. I tak samo w sytuacji odwrotnej, jakby to Wasze Porozumienie sobie zażądało zwołania NWZA, bo by chciało tam sobie przegłosować jakieś swoje uchwały, to ja nie mogę mieć pretensji że Pan T.G.G. nie jest wstanie udzielić mi odpowiedzi dotyczących Waszych wymyślonych uchwał na NWZA. To sprawa oczywista, no ale że Akcjonariusze Mniejszościowi nie grzeszą rozumem... no to mają jak mają. Jeżeli uważa Pan że jest dobrym kandydatem na prezesa spółki Elektrim, a Pan T.G.G. już się zużył na tej funkcji, to proszę się zgłosić z tym tematem do Porozumienia. Porozumienie może zażądać zwołania NWZA i dać propozycję uchwały o odwołaniu Pana T.G.G. ze stanowiska i powołaniu na to miejsce Pana. Śmiało! spróbujcie szczęścia! :-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.