Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dokładnie. Może się okazać ze zielona energia jest właśnie "tylko ideologią". Poza tym dla mnie nawet 20 lat to bardzo dlugo. Na ile planujesz inwestycje bo chyba nie na 20 lat hehehe. Ja osobiście mam nadzieje ze tyle będę jeszcze żył w miare dobrym zdrowiu a ty ze to malo hehehe. Poza tym tu przy takiej niskiej cenie to ja licze na szybką zwyzke i łatwy zysk. Znam wiele firm które generują regularnie straty, nie maja praktycznie żadnych aktywów a nawet dlugi, pracownicy pracują w łóżkach a ich kapitalizacja jest wręcz niesamowita i są z " przyszłościowej " branży gamingowej. Jak chcesz to dam ci namiary to sobie zainwestujesz na 20 lat. Hehehe.