~OB-Fighter

AIG to jedno wielkie GÓWNO !
1) Amerykańskie standardy = wyzysk ludzi
2) Bezpieczeństwo pracowników w placówce ! BEZ KOMENTARZA! - nawet na tym oszczędzaja!!!
3) Pracownik jest murzynem za grosze! PYTAM SIE CO TO JEST 2zł brutto!?
4) Trenerzy którzy mają wbite w kadłuby żałosne mądrości z książek które nic nie mają wspólnego z praktyką
5) Zatrudnianie rodziny : Mąż , Żona , Dziewczyna itp.... TOWAŻYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI
6) Wszystkich wiadomości dotyczących banku dowiadujemy się z telewizji bo zarząd nie jest łaskaw poinformowac własnych pracownikow o przyszłości !!
7) Mydlenie oczy mailami i wpajanie wszystkim jaki to dobry bank
8) Z uporem idioty i debila wciskanie ludziom którzy niechcą : KART KREDYTOWYCH I UBEZPIECZEŃ itp.~
9) Zrób coś wbrew polityki AIG a wtedy lecisz z roboty!
PS>> To jest tylko forum i sie możemy tutaj pożalic ale może wkońcu pracownicy wstaną i te wszystkie machloje które sie tam wyprawia ujrzą światło dzienne!
JA NASZCZĘŚCIE JUŻ UCIEKŁEM I ZACZĄŁEM ŻYĆ PEŁNIĄ ŻYCIA! :))))
POZDRO DLA NORMALNYCH

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.