~chemfan

Dnia 2008-11-27 o godz. 12:22 ~just jack napisał(a):
> chlopcze..
nie sądzę abyśmy się znali.... , ale potraktuję to jako komplement, bo już od dłuższego czasu nikt tak do mnie nie mówił :)

> zastanów sie co ty wypisujesz... w ostatnim
> czasie jest wymiana słupowa zbieraja od tych o slabych
> nerwach jezeli ktos wogole jescze ma..bywalo ze ace wogole
jakoś nie zauważyłem tego by zbierali od kogoś o słabych nerwach, wręcz jestem przekonany że tak nisko to pogrywają tylko ci o mocnych nerwach i ci którzy wiedzą o co chodzi...., ale ja zwykły leszczyk co mogę o tym wiedzieć :)
> sie nie otwieralo... a obroty byly wrecz zerowe w czasie
> gdy wszystko lecialo kurs ace mozna bylo zdolowac 1 akcja..
w tej kwestii się zgodzę, kilkoma papierami można było zdołować, ale też i podciągnąć kurs
> choc ostatnio sie cos ruszylo niewiem dlaczego twierdzisz
> ze widzisz 50gr:) z jednej strony ok taniej sie kupi ale to
> jest moim zdaniem tylko twoje pobozne zyczenie:)
polecam abyś następnym razem dokładnie czytał wypowiedzi innych (ze zrozumieniem), nie twierdzę "że widzę 50gr" tylko napisałem że "najchętniej widziałbym przedział 50-60 gr" i choć wydaje się to mało prawdopodobne to jednak w 1994 i 1998 r nie takie "cuda"-spadki się zdarzały. Myślę jednak że poziomy poniżej 1,50zł są bardziej realne i zamierzam wtedy dokupić (na razie nie widzę sensu uśredniania - w moim przypadku)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.