Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-01-30 o godz. 18:13 ~Jarko napisał(a):
> Ale że obarczacie winą za niekompetencje zarządu forumowiczów ze swoimi opiniami?
> > Gdzie trailer od juica? Gdzie marketing inkwizytora? Podstawowe pytania.. dajcie mi na nie odpowoedz majsterki. Jak ja Jarko Kowalski mam być zachęcony do zakupu i zagrania w tą gre?
1. Traileru nie ma i nie będzie, bo Wolfowi szkoda było pieniędzy, których i tak nigdy na to nie miał, to było cholernie drogie, sprawdćźcie sobie stawki. Ale dobrze wyglądało w ESPI. 2. Głupi (Nie)Zwycieżony ma więcej kopii i ocen i pewnie trafi do GP (bo bici mają przecież podpisane umowy z Microsfotem), jak Close to the Sun i wiecej sprzedaży niz cokolwiek co zrobił Dust. Inkwizytor nie ma szans nawet na połowę albo ćwierć sprzedaży, nie mówiąc o takich ocenach. 3. Znowu hype na... Serum. Bo zauważcie, że Inwkizytora to nawet nie dali zadnym płatnym YT teraz do ogrania. A Serum? Mało kto o tym mówi, wishlista słaba.
4. Co z Airportem? Co z tą wykasztanionym mielstonem? Studio wywali kasztany z tylnej części, kurs spadnie do 2-3 i będzie sobie trwać, może jeszcze jakieś emisje ratunkowe pod nastepne magiczne gry. Tutaj zapowiadanych nowych genialnych prjektów było kilkanaście. Niech zdycha i bankrutuje to gow...