Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Autor: ~dobrarada [3.72.76.*]
P.S. Człowiek dalej wystawiasz sobie świadectwo osoby niedouczonej …już nawet potrafisz wymyślać brednie, twierdzisz, że ja pisałem że to poważna firma, a nie spekulacyjna cyt. „to poważna spółka jak probujesz udowadniać wklejonymi infami spółki”. Jakbyś czytał moje wpisy, ze zrozumieniem to byś wiedział co m.in. pisałam o HMP - dla przypomnienia jeden wątek odpowiedź dla Autora: ~Okśieiw [46.134.93.*], gdzie pisałem o spółce groszowej i spekulacyjnej, opierającej się głównie o emisje akcji.
(…) Natomiast inwestując (czy tak jak ja spekulując i obejmując emisje) trzeba pamiętać, że to spółka nadal groszowa i spekulacyjna, opierająca się głównie o emisje akcji. (ostatnie 3 lata w raportach rocznych strata, zysk w 2019 r., 293.129,61 zł i wprowadziła w tym czasie kilka emisji akcji.) Musisz liczyć się z dużymi wahaniami kursu akcji. Spółki groszowe nie kosztują dużo i wabią inwestorów wysokimi stopami zwrotu w krótkim czasie. Można się jednak na nich srogo zawieść.(…)
W załączeniu link doczytaj i naucz się czytać ze zrozumieniem:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-program-motywacyjny-dla-osob-o-kluczowym-znaczeniu-dla-spolki,63667135.html