Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć forumowicze.
Po kilku latach detoksu od gry na forex powróciłem, a z racji że mnie ostatnio zwolnili gdyż były cięcia to próbuje na powrót swoich sił na day trading., dobra ku temu okazja- kązdy koniec to nowy początek. Swoją strategie opieram na korekcie fibo, małe skalpy. Z ostatnich 3 tygodni moja skuteczność rośnie, a na ropie i złocie jest ponad 90%, na walutach troche mniej, więc sobie odpuszcze gre a bardziej się skupie na szkoleniu. Moje pytanie, czy jest tu może ktoś z jakieś grupy day traderów na skalpy fibo i można dołączyć?, Ewentualnie czy ktoś zna ta strategie i stosuje, i chciałby połączyć siły?