~makler

popełniłem błąd kupując trochę akcji, nie doczytałem wcześniej raportu z 20.12.2023,
chłopcy naukowcy mają patent i myślą, że to wystarczy, odpowiednio wcześniej powinni albo znaleźć dobrego inwestora strategicznego albo sprzedać ten patent. Zbyt długo to wszystko trwa gdyż na świecie pojawiają się nowe technologie w uzyskiwaniu grafenu. Chyba się ukisili razem z patentem. Zmuszeni zostali do zmniejszenia składu osobowego o 50% !!!. Nic z tego nie będzie ale naukowiec nie będzie biznesmenem. Chłopaki na razie finansują się ze sprzedaży akcji ale jak długo ???. To samo obserwuję u Pani Milinkiewicz jeśli chodzi o perowskity. Miał być wielki debiut giełdowy a tu nic.

ps.
oczekiwałbym aby ktoś ze spółki ustosunkował się do tego co napisałem.
muszę też powiedzieć, że zachowali się fer informując w raporcie jak jest

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.