Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Firma OZE JEDNOSTKOWO nie ma żadnego budynku. Tzn wartość wg bilansu wynosi ZERO.
Kupiona spółka do handlu energią nie została zakupiona za gotówkę. Masz w transakcję wpisany mechanizm rozliczeniowy /ja to tak rozumiem/ i NIKT nie wie czy handel zakończył się plusem czy minusem dla spółki.
Pierwszą sprawą jaką pisałem - by ocenić zakup spółki z Krakowa trzeba poznać struktury zaopatrzenia i sprzedaży. Tu sie dowiedziałem, że będą sprzedawać swój prąd z OZE.
nie chce mi się opisywać ponownie zagrożen.
Jak widać RYZYKO dotarło do firmy.
co nie przeszkadza, że zakup był podobno genialny, a sprzedaż po roku też.
A propos genialności nieustająco polecali głupi i prymitywny film - kiedy Harry poznał Sally i scenę w restauracji - szczegolnie w aspekcie - dla mnie to samo....