Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przecież to ty założyłeś temat ,w związku z tym wypadałoby zamieścić w nim trochę merytoryki ,własnych przemyśleń popartych argumentami ,a tu stardardzik ,jest źle ,zarząd nie daje inf ,będzie jeszcze gorzej i tak od lat
To co ja sobie myślę to zostawię dla siebie ,nie jestem tu na najbliższy miesiąc tylko znacznie dłużej
A jak macie problem do zarządu to weźcie urlop w robocie ,wydajcie te 100/300/500 zł na paliwo z noglegiem lub bez i pojawcie się na WZA aby przedstawić swoje oczekiwania co do ewentualnych zmian
WZA już za 5 miesięcy