Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Używacie cały czas nicków osób wypowiadających się na tym forum i zaczyna to wyglądać żałośnie z Waszej strony . Niewygodne pytania padają , że chcecie mnie oczerniać i wymyśliliście sobie zello , haha Już kilka razy zaznaczyłem , że to brednie i nigdy się tam nie udziałem . Ci co siedzą na forum doskonale widzą , że jest monitorowane i niewygodne pytania są usuwane , chociażby wczorajsza moja wypowiedź odnośnie spółek biotechnologicznych . Każda inwestycja w projekt i spółkę typu start up , która nie zarabia a utrzymuje się tylko z emisji akcji bądź dofinansowań jest objęta sporym ryzykiem . Do zakończenia procesu komercjalizacji zostało jeszcze trochę czasu i zobaczymy czy znajdzie się klient na zakup spółki bądź sprzedaży samego Genomtec ID . Mówią , że kto nie ryzykuje , szampana nie pije . Decyzja zawsze należy do inwestora . A my na forum możemy wymieniać się informacjami i spostrzeżeniami na temat danej spółki . A Trolle niech się produkują