Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wczoraj sesja bez niespodzianek. Tak jak zakładałem wszędzie były wzrosty. Wynikało to faktu utrzymania wsparć. A jak cos nie chce spadać to...będzie rosło :)
Grałem na Dax L zgodnie z planem i wpadło intaday +70 pkt chcioaż indeks wzrósł od PP o 170. Grałem tez S na NQ po otwarciu janesów ale bez sukcesów.
Co na dzisiaj?
jankesi sa bardzo mocni. Wykres nie kłamie. Dlatego nastawiam się na grę S. Cóż, przy maksimach nie bedę grał L.
Dax myslę że R1 osiągnie dzisiaj bez problemu i to będę grał. S gdzieś od R1 a po wybiciu R2 ale z bliskim SL bo sekwencja jest wzrostowa
Złoto tu czekam na TP i wówczas zobacze reakcję rynku
Wig20 taj jak pisze od wielu dni jesrt bardzo słaby. Te odbicie to takie odbicie zdechlaka. Czekam na podejście do 2250-60 i będę próbował S. jezeli w ogóle tam dojdą
O Pzu krótko: bez zmian.