Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widać powoli coś zaczyna się dziać Widać, że raporty ostatnie dają dużo do myślenia tu cierpliwość zostanie wynagrodona też tak samo było na Bipromecie,Alumetalu.Moje zdanie cena wezwania będzie teraz w okolicach 71-73zł za akcję ktoś tu po cichu chcę zdjąć firmę z giełdy.Proszę też nie sugerować się ceną jaką podałem ponieważ są to moje prywatne wyliczenia.Powiem szczerze, że posiadam pakiecik i też czekam bo są tu więksi co pertraktują cenę. Chociaż pierwsze wezwanie może się nie powieść.