Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam. Mam wielki problem z bankiem,pisze gdzie sie da z tym problemem i niestety zero pomocy. Prowadze dzialalnosc i niestety popadlam w klopoty z ZUS,komornik zajol mi konto ktore jest na dzialalnosc,kazda wplata na to konto jest przekazywana na dlug i tu zaczol sie moj problem,poniewaz gdy konto nie bylo zablokowane bank sam ppobieral sobie oplaty za konto i inne prowizje a teraz tego nie robi i nalicza mi odsetki,tak wiec splacajac jeden dlug rosnie mi kolejny.Ja chcac byc wporzadku wobec banku zaczelam sama robic wplaty na oplate prowadzenia konta i okazalo sie ze bank tych pieniedzy nie ksieguje na to tylko przekazuje na egzekucje poniewaz maja jakis wewnetrzny przepis ze kazda moja wplata idzie na egzekucje.Bylam w banku u dyrekcji z z pytaniem jak zatem mam robic oplate konta skoro moich przekazow na to nie ksieguja i niestety wyszlam z banku z kwitkiem a moj glug rosnie teraz dla banku.Czy bank moze tak postepowac wpedzajac klienta w kolejny dlug,czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji.Walka z bankiem w sadzie to raczej walka z wiatrakami.Prosze o pomoc!!!!!!!!!