Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Inwestując w akcje tej spółki złamałem wszystkie zasady inwestycyjne - władowałem w tą spółke całą kasę swoją i nie tylko bo tą odłożoną dla dzieci. Więc jak ArTi zerkam tu bardzo często, zaczarował Karol z Łukim nie powiem, to był błąd ale jest nadzieja, spox poczekam jeszcze, nie czytam art gdyż jestem zwolennikiem patrzenia na wykresy, nerwy mi tu trochę już puszczają, a ja co ostatnio zrobiłem dokupiłem. Dobre nie wiem po co tam piszę, po prostu rozumiem zapaleńców bo to do jasnej …. musi w końcu odbić. Cały NC ma przed sobą lepszy okres 1) gorzej być nie może 2) formacja odwrócenia na wykresie dziennym. Jestem więc i będę z Wami akcjonariusze. Cierpliwości