Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-01-13 o godz. 06:48 ~Kulfon napisał(a):
> Co więc za problem?
Problem żaden, ale nie muszę nic udowadniać randomowi z neta
> > Wklejasz artykuł kupiony i po problemie, bo zamykasz dziub pieniaczowi, inaczej jesteś klamczuszek i ściemniacz.
Nie wklejam i czekam na kolejnego pieniacza
> > Lepiej trzeba było od razu przyznać, że lurkowales artykuł na twitterze, bo jest on tam cały wklejony i tylko głupi albo ślepy albo jedno i drugie, by nie zauważył.
Przecież o tym napisałem ze artykuł jest widoczny na twiterze, moim błędem była myśl ze jest cos więcej ( nie sądziłem ze cały artykul moze być podany na fotce)
Nawet widać, kiedy napisałeś swój wpis,który się ukazał po wpisie na twitterze.
Musisz chyba brać lekcje od detektywów z tiktoka bo słabo ci idzie śledztwo, podpowiem że wpis ekipy holding jest z godz 10.42 więc przeanalizuj to jeszcze raz
> > Swoją drogą trzeba być niezłym świrem albo desperatem, żeby non stop się poświęcać czas spółce.
A co to za porównanie, mam zainwestowane pieniądze w spółkę i mam w obserwowanych profil spółki( normalnie świr :) dostałem powiadomienie to czytam
> > Wklejaj więc ten artykuł za 10 zł albo zostajesz forumowy mitomanem.
Mitoman to narazie pasuje bardziej do ciebie
Artykuł
Egazety.pl moze znajdziesz jak wykupisz