Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Te 3 czerwone łapki to od jakiś fiutów, którym się nie podoba, że nadstawiłam koszyczek gdy zdewaluował się mi zakup 10000 po 0,35. Pisałam że 20 % nie robi na mnie wrażenia. Ja tylko chciałem uśrednić. A wy czerwone łapki! Co złego zrobiłem? Mało tego nawet się przyznałem. Czyli jestem uczciwy i wiarygodny. A wy? O co Wam chodzi? A już wiem! Zepsułem Wam strategię. Kasa będzie tam stała gdyby akurat zechciało się Wam zawrócić. Dokupię jak skończycie harce!
Dzięki za zielone. No panowie w końcu trzeba tu wprowadzić trochę kultury i rzeczowości.