Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
no ja absolutnie nie jestem zdziwiony byłem bliski zakupu po 10 bo z analizy wyglądało super wszystko leciało a Sme nic nieruszało i troszke byłem niepewny i postanowiłem jeszcze troszke poczekać i prosze popłynął bym nieźle,siedze troche już na gpw i było dla mnie to dziwne że jest źle a niektóre spółki tego praktycznie nie odczuły ale niestety na każdego przyjdzie czas i mamy tego piękny dowód jak walnąć o zole to raz a pożądnie! heheh i myśle że spadki na giełdzie sie jeszcze nie skończyły.Grunwald jest blisko jak to przebije to niestety walka sie przeniesie na 1000 pkt!