~matt

smallcat -OK nie chcę Cię atakować za nie Twoje winy ale za bardzo zaufałeś tej spółce. Podobnie zresztą jak ja ( brałem udział w IPO ) - tylko że moja miłość do nich nie była ślepa. Nie mam żalu do nich że mają problemy techniczne - ale oto że są śmierdzącymi kłamcami i traktują inwestorów jak pluskwy. Zero informacji i zero relacji inwestorskich. Oni nie mają pojęcia co to spółka publiczna i jakie ma obowiązki.

Przepraszam jeżeli Cię uraziłem - nie o to chodziło - ale proponuję więcej "ograniczonego zaufania" do Emitentów. Pewniki możemy być siebie i naszych przyjaciół - aleniena pewno obietnic Zarządów.

Ps. Nie twierdzę że OPL może w końcu zarabiać dobre pieniądze ( jak w uporają się z dystrybucją i problemami technicznymi) ale na razie to mamy kiepskie wyniki i prawie pewną stratę z opcji walutowych.
Pozdr
matt

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.