ciepla_pompa

Jesteś żałosny, bo święta, sobota wolna, idealna pogoda na narty, więc ci przy kawce przed wyjściem na wyciągi przytoczę ciąg dalszy, który pominaleš, manipulując jak tvpis: Re: Atak na 37, kwestia paru dni.~CiepłaPompa2022-09-15 10:36IP 31.0.69.* A wesoły dzień wczoraj miałam, nie tylko z powodu Sunexu, to wosk zaczęłam lać i wróżyć dla beki, a co. No i cały wczorajszy dzień mi wygląda jak chorągiewka, z lewej patyk, z prawej szmata. No i z tej szmaty spodziewam się wybicia drugiego patyka, jak nie dziś, to pojutrze, a co , nie wolno :)))? Tak, jaja sobie robię i drwię z kreskarzy. ---- Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA Powtórzę, żeby dotarło: Jak cytujesz kogoś, to całą rozmowę, nie manipuluj jak tvpis. Żałosny jesteś, bo święto poświęcać na przekopywanie historii forum by kogoś zagiąć jest żałosne. Szkoda życia, podobnie jak na te wasze kreski. Zrozum misiaczku raz na zawsze: tak jak kiedyś własne, tak tutaj mam kawałek firmy, tyle, że obcej, zarządzanej przez kogoś innego. Kreski wróżbitów takich jak ty mnie nie obchodzą. ---- Wasza CiepłaPompa, dumna właścicielka paru promili udziałów w przedsiębiorstwie SUNEX SA

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.