Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak to wygląda jak piszesz złodziej wymienia zlodzieja a głupi lud się kłóci bo mój złodziej lepszy. Ja już głosowałem na wszystkich a ostatnio na Konfederację i okazało się że tylko Braun ma tam jaja może z jedno ma Bosak. Zostało jeszcze tylko PJJ które nie istnieje w mediach i może trzeba pójść tym tropem. PS.Ci co teraz rządzą to wg.mnie najgorsza opcja dla Polski bo dla złodzieji nie koniecznie, ale może będą chcieli pokazać ludowi i uratują Rafako a przy okazji PBG no i przy okazji oczywiście zarobić mln zł.