Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zmiana decyzji świadczy o ciągłości dowiedzenia. Muszę przyznać że w ostatnim dniu sesji 2023 zlikwidowałem do końca swoją stratną pozycję na bydgoskiej spółce gamingowej. -27% ale cieszę się że tak mało zważywszy widelce prawdopodobny scenariusz bankructwa w AD 2024 Moje marzenie o zarobieniu i kupnie domku kempingowego było mrzonką. Znając życie to jakbym potrzymał jeszcze kilka miesięcy to i na namiot by nie starczyło. Mam bardzo ciekawy kejs do rozpracowania. Być może niebawem stanę się współwłaścicielem jednego z najdroższych apartamentów w Wawie. Sporo się dzieje na świecie i ten kto potrafi czytać między wierszami może na tym skorzystać. Pozdrawiam utracjuszy i życzę wielu cudu.