Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To nie ma nic wspólnego z odwagą , trzeba miec dyscyplinę . Teraz jeszcze Wam napiszę ( za darmo :)) ) ale to już mój ostatni przepis " na kase". .............. Rynek po wiekszym ruchu zawsze zawraca , zaobserwowałem,że po dojściu pierwszym do oporu , zawsze nastepuje cofniecie warte zmiany pozycji . Trzeba śmiało obstawiać wsparcia przy pierwszym podejściu bo napewno wytrzymają , drugie podejście , oczywiscie zgodne z trendem juz może wsparcie przebić , zatem , jak ktos ma silne nerwy może odwracać . Wszystkiego niestety nie mogę tu napisać z wiadomych względów . Zyczę sukcesów .