Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
teraz tak na poważnie :
Pokażcie mi prześwietlając wszystkie spółki ( medyczne ) na GPW i NC która z nich ma takie zaplecze ? (wymieniłem rade naukowa a zobaczcie sobie rade nadzorczą )
Mabion ?
Bioton ?
Pure ?
Biomed ?
Ryvu ?
ok to sa społki które sa znane i mocno rozwinięte a wartości tych spółek sa mierzone w setkach mln zł al echce Wam pokazac jaki tu jest potencjał ! ! !
Jesli pojawia sie srodki z KPO ( a ponoć sie popjawiły ) to ta społka za rok może byc bardzo blisko tych co wymieniłem.
Ciekawe czy naprawdę więksi inwestorzy wiedza o spółce Yoshi ? bo moim zdaniem Nie !
Ale jak zacznie ta społka bardziej sie rozpychać a zacznie to tutaj przyjdzie ogromnie duży kapitał...