~skwarek420

Jestem trochę rozdarty bo bardzo pragnąłbym zostać współwłaścicielem jednego z najdroższych apartamentów w Polsce i w dodatku być w jedynej paczce z Rafałem. Wydawałoby się na pierwszy rzut oka że to udział znikomy ale posiadanie udziału w takim apartamencie to coś więcej. To swoista przynależność do stowarzyszenia wytrawnych spekulantów. Byłaby możliwość wymienienia spostrzeżeń i poufnych informacji. Z drugiej strony to wydatek 5000zł i niestety nie posiadam wystarczającej ilości gotówki ażeby sfinansować transakcję. Oczywiście dysponuję akcjami bydgoskiej spółki gamingowej i bez problemu mógłbym 'skaszować' brakującą kwotę ale mam dylemat bo postanowiłem że nie będę sprzedawać choćby niewiadomo co. Poza tym może się nie znaleźć wystarczająca ilość chętnych i wtedy Rafał wycofa ofertę i w takiej sytuacji to ani udziałów w apartamencie ani akcji. Zaczyna mnie to już wnerwiać.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.