~Ja

No to pozwol, ze znowu Ci cos wytlumacze. Ja nie mam problemu zeby brac po 2pln. Nie mam tez problemu, zeby zespol dostal akcje po 10gr (dokaldnie tak jak w kazdej innej spolce). Problemem jest to, ze ty (np dla mnie, zwyklego dawcy kapitalu) jestes absolutnie zbedny a zespol ktory zrobil ich poprzednia gre i zrobi nastepne nie jest. Problemem jest to, ze w twoich oczach jestes tak samo istotny jak Ci co tam pracuja - no nie jestes. Nie zaslugujesz na akcje po preferencyjnej cenie i dla mnie moze cie wogole nie byc. A ich dev? Mam nadzieje, ze beda dobrze wynagradzani bo oni w przeciwienstiw do ciebie sa potrzebni. Teraz moze tez zrozumiesz to co napisalem wczesniej. Tak, to kto dostaje tanie akcje ma znaczenie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.