Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2008-11-13 o godz. 11:57 akcjo napisał(a):
> tak mi się zdawało że pyza ma śmieszny kapitał :) cały
> obrót hurtimexu dziś to 38 tyś :) czyli nawet gdyby tylko
> pyza kupował i miał tam powiedzmy 10% kapitału do i tak
> daje 170 tyś zł :) nie ma to jak potężny inwestor :)
Akcjo litości czy ty jesteś nowicjuszem na giełdzie bo czytając ten post dochodzę do takiego przekonania . Mam rozumieć , że twój cały kapitał ulokowałeś w Epigonie . Podstawowa zasada inwestowania na giełdzie to nie pakować wszystkiego w jedną spółkę..
A taki potęzny inwestor jak ty nie ma ~~ 1200 zł. aby zdjąc 5500 akcji po 0,20 zł.
Idę o zakład , że nawet nie posiadasz połowę tej kwoty którą wymieniłeś...Co ja piszę nawet 1/3 ...
Kupiłeś Epigona za około 10 000 -12 000 zł.. I czekasz teraz od kilku miesięcy jakby wyjść z minimalnym zyskiem to poczekasz sobie kolejne kilka miesięcy od czasu do czasu podskakując do góry z radości , że Epigon wzrósł o kilka %..
Czy zastanawialiście się co będzie jak będzie nowa emisja akcji i ile będą wtedy warte ???? Na pewno nie , żyjecie chwilą , że kiedyś przyjdzie spekulacyjny wzrost i sprzedacie z zyskiem ............ Ale ile można się czarować i c zekać...
Jesteście dla mnie niezłym zjawiskiem socjologicznym , które warte jest upowszechnienia dla potomnych i dlatego sledzę przy okazji wasze poczynania .