Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do swoj:
odn domexu ja trzymam i czekam na kolejny impuls ale widac bylo niestety ze czeste ataki ze strony lockupa ostudzily nieco kupujacych z drugiej strony pow 6 stoi popyt ktory
zbiera od tych ktorzy czekac nie chca i mysle ze zbieraja nie bez przyczyny
odn DFP dalem sygnal konkretny juz wczoraj a juz w niedziele napisalem przy jednym z watkow domexu ze mam na oku 2 spolki na ktorych spodziewam sie sporych wzrostow
i jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt ale jakos nikt sie wtedy tym nie zainteresowal ale mniejsza z tym
ja poztywnie oceniam dzialania obecne dfp i sadze ze przyniesie to bardzo wymierne korzysci w przyszlosci a spolka nawet bez tych przyszlych dzialan jest bardzo niedowrtosciowana w tej chwili i sadze ze sporo urosnie w najblizszym czasie