Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę , chodzi mi jednak o teorię EW , jestem przekonany , że są zasady , pewne prawidła wynikające choćby ze statystyk - podobnie jak wybicia z formacji . Kto by sie pokusił o prognoze pogody bez znajomości tych chmur , wiatrów , statystyk itd A inwestowac na giełdzie bez prognoz nie ma sensu.
Fundamentalna zasada korekt 335 , 535 i impulsów 5 falowych jest dla mnie bardzo bardzo pomocna.