Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja tak kisze i dokupuje na promocjach cały rok 2022 i 2023, to nie są dobre lata dla gamedev'u, liczyłem na jakieś ruchy lato/jesień, premiery były bardzo dobre,
dużo się działo ale coś złego się dzieje w tym sektorze, spekuła przyzwyczajona do łatwych pieniędzy ześwirowała zupełnie, skupuje przed premierą/wynikami i sprzedaje jeszcze przed konkretami, w tym roku nieważne czy były gdzieś sukcesy czy klęski traciły wszystkie spółki, chore to,
na pocieszenie jest to: żaden trend nie trwa wiecznie, nadal wierze w spółki w swoim portfelu, liczę na lepszy 2024, teraz trwa optymalizacja podatkowa, skupiłem więcej akcji korzystając z dołków, moje spółki to Bloober OML i CDR w gamedev'ie