Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To co napisałeś tyczy się całej giełdy, każdej spółki.Tu nie zarobi milutka ciocia Mariolka tylko zouza Mariola.To jest jungle, trzeba być chytrym,sprytnym, cwanym i bezkompromisowym ale też cierpliwym i wyrachowanym no i doświadczenie, analiza. A i to nie gwarantuje sukcesu bo i szczęscie trzeba też mieć.Ja widzę wśród komentująch tylko wyzwiska i żal że zostali oszukani.Wspólczuję ale to nie zmienia tego jak wszystko funkcjonuje.I tutaj potrzeba analizy technicznej,emocje na bok. A ja tu widzę dziś na wykresie większe obroty niż podczas wzrostu w kwietniu, cięzko mi to oceniać jako przypadek bo wchodziły pakiety, chyba 5 po około 50 tyś każdy czyli kupuje większy miś ,a moment wybrał idealny(tanio, w zasadzie na dnie) I robi się na wykresie 1-rocznym już na pewno bardzo ciekawie.Ciocia Mariolka jak zwykle kupi o 1500% drożej po 20zł i potem będzie tu wypisywać ,że ją oszukano.........